ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων ΕΦΕΤ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΤΙΤΛΟΣ: Πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων επισιτιστικών επαγγελμάτων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας
Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 10 ώρες

Ενημερωτικό φυλλάδιο

Υπεύθυνος Οργανισμός για την παρακολούθηση της εξέλιξης του έργου είναι ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ο οποίος με εγκύκλιο καθορίζει τους όρους υλοποίησης της κατάρτισης      → (www.efet.gr )

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αίτηση συμμετοχής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια υλοποιούνται συνεχώς  εφόσον βρίσκεται σε ισχύ η εγκύκλιος εφαρμογής της σχετικής Υπουργικής απόφασης και με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού καταρτιζομένων ανά τμήμα