ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας

Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που χρειάζονται για την παροχή βοήθειας στον πάσχοντα και τον τραυματία. Θα μπορείτε να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας, να κατανοήσετε τι μπορεί να συμβαίνει και να προστατέψετε τη ζωή του ή την υγεία του μέχρι να καταστεί δυνατή η νοσοκομειακή περίθαλψη ή η ιατρική φροντίδα.

Στόχοι του προγράμματος είναι:

¬ Η παρουσία στους χώρους εργασίας ανθρώπων εκπαιδευμένων να δίνουν πρώτες βοήθειες, ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου ή του γιατρού.

¬ Η μείωση τουλάχιστον των αποφεύξιμων θανάτων ή αναπηριών, αφού σε μια επείγουσα κατάσταση θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πως. Η εκπαίδευσή σας θα σας βγάλει από τη δύσκολη, δυσάρεστη και ψυχοτραυματική θέση να παρακολουθείτε έναν άνθρωπο να υποφέρει, επειδή δεν ξέρετε ή δεν μπορείτε να τον βοηθήσετε.

¬ Η οργάνωση του χώρου εργασίας και ο προγραμματισμός της καθημερινότητάς σας στη δουλειά με τρόπο ώστε να προλαμβάνονται οι κίνδυνοι και να περιορίζονται οι πιθανότητες ατυχημάτων.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό της μικρής επιχείρησης καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να καταρτιστούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο εκπαίδευσης.

¬ Πρωτοβάθμια εκτίμηση  θύματος – Τεχνικές διάνοιξης του αεραγωγού – Θέση Ανάνηψης

¬ Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση

¬ Πνιγμός – Επιληπτική κρίση – Τεχνική Heimlich – Αντιμετώπιση αλλεργικού shock

¬ Αντιμετώπιση καταγμάτων/συνδεσμικών κακώσεων

¬ Αντιμετώπιση τραυματισμών – αιμορραγιών – δηλητηριάσεων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΤΙΤΛΟΣ: Πρώτες βοήθειες στο χώρο εργασίας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 5 ώρες

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αίτηση συμμετοχής

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σεμινάριο για το τρέχον εξάμηνο.