Το πρώτο επεισόδιο των #gseveeDialogues είναι στον αέρα!

Μια νέα σειρά δέκα εκπομπών εγκαινιάζει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων στο κανάλι της ΓΣΕΒΕΕ στο YouTube, με επίκαιρη θεματολογία της Συνομοσπονδίας και των μελών της και παρουσιαστή τον Νίκο Υποφάντη.

Το θεματικό πεδίο της πρώτης, διαδικτυακής εκπομπής σχετίζεται με την κρίση της πανδημίας και τις επιπτώσεις της στην μικρή επιχειρηματικότητα της χώρας. Στο μείζον αυτό θέμα, τοποθετείται ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος. Τα σημαντικά ευρήματα της πρόσφατης έρευνας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για την κρίση της πανδημίας του COVID-19, η οποία έγινε σε συνεργασία με την MARC AE, σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θωμάς Γεράκης.

Η εκπομπή είναι διαθέσιμη μέσα από το κανάλι της ΓΣΕΒΕΕ στο YouTube στο link που ακολουθεί.

 

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) από το Ε.Π. – “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση”