Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για φωτογράφους στο Παράρτημα Κ. Μακεδονίας ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Το Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ) προτίθεται να διοργανώσει από τις αρχές Οκτωβρίου 2020 στην Θεσσαλονίκη δύο κύκλους προγραμμάτων κατάρτισης με τους ακόλουθους τίτλους:

“Σύγχρονες Τεχνικές Λήψης Επαγγελματικής Φωτογραφίας”

Βασικός σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και ικανοτήτων στην λήψη επαγγελματικών φωτογραφιών και περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

¬ Ιστορία της φωτογραφίας

¬ Βασικές αρχές φωτογράφισης

¬ Σύγχρονες τεχνικές λήψης & εκτύπωσης φωτογραφίας

¬ Σύγχρονες εικαστικές τάσεις στην φωτογραφία

¬ Σύγχρονες τεχνικές παρουσίας και προώθησης φωτογραφικών εργασιών, κ.λ.π

“Οργάνωση & Διαχείριση Φωτογραφικού Στούντιο”

Βασικός σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και ικανοτήτων στην οργάνωση και λειτουργία φωτογραφικού στούντιο και περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

¬ Γνωριμία με το Στούντιο και τον εξοπλισμό του.

¬ Σύγχρονες Τεχνικές Φωτογράφισης εντός Στούντιο

¬ Δημιουργία ειδικών εφέ, διαφήμιση, βιομηχανική φωτογράφιση

¬ Πορτρέτο- Μόδα κ.λ.π

Τα παραπάνω προγράμματα κατάρτισης, διάρκειας 25 ωρών το καθένα, θα πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της συμβατικής εκπαίδευσης (εντός αίθουσας διδασκαλίας), και απευθύνονται στους επαγγελματίες φωτογράφους που δεν διαθέτουν σχετικούς τίτλους σπουδών.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά τμήμα θα ανέρχεται στα 12 άτομα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια εκπαιδευομένου, εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού.

Εισηγητής: Μπέντας Νικόλαος, Πτυχιούχος Φωτογράφος, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π σε θέματα φωτογράφισης.

Η επιτυχής συμμετοχή στα προγράμματα αυτά οδηγεί στην απόκτηση σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης, και εν συνεχεία σε διαδικασία πιστοποίησης γνώσεων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISΟ/IEC 17024, εφόσον το επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος.


Κόστος συμμετοχής για κάθε πρόγραμμα κατάρτισης

¬ 120€* 

*Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος πιστοποίησης το οποίο καταβάλλεται στον φορέα πιστοποίησης.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Αίτηση  Συμμετοχής

¬ https://form.jotform.com/imegsevee/aitisifotografon

Κατά την συγκρότηση  των τμημάτων θα τηρηθεί αυστηρά η χρονολογική σειρά υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής.


Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Κωλέττη 24, 54627, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310545967, e-mail: [email protected]