Νέα διατροφικά και γαστρονομικά πρότυπα
Πληροφορίες σεμιναρίου
ΤΙΤΛΟΣ: Νέα διατροφικά και γαστρονομικά πρότυπα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 50 ώρες
Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των επαγγελματιών των μονάδων επαγγελματικής εστίασης, οι οποίοι κατέχουν θέση ανώτερου διοικητικού – διευθυντικού στελέχους μιας επιχείρησης εστίασης με κύριο ρόλο να διασφαλίζουν τη συνολική εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
¬ Οργάνωση και διοίκηση εστιατορικών και συναφών μονάδων
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στα άτομα τα οποία απασχολούνται στο επάγγελμα του υπεύθυνου εστιατορικών και συναφών μονάδων καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο της εστίασης.
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται σε ηλεκτρονική μορφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Σεμινάρια υλοποιούνται συνεχώς εφόσον βρίσκεται σε ισχύ η εγκύκλιος εφαρμογής της σχετικής Υπουργικής απόφασης και με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού καταρτιζομένων ανά τμήμα

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιστοποιούμε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας.