Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των επαγγελματιών των μονάδων επαγγελματικής εστίασης, οι οποίοι κατέχουν θέση ανώτερου διοικητικού – διευθυντικού στελέχους μιας επιχείρησης εστίασης με κύριο ρόλο να διασφαλίζουν τη συνολική εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται στα άτομα τα οποία απασχολούνται στο επάγγελμα του υπεύθυνου εστιατορικών και συναφών μονάδων καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον κλάδο της εστίασης.
¬ Οργάνωση και διοίκηση εστιατορικών και συναφών μονάδων