Εξ αποστάσεως σεμινάρια προετοιμασίας για επαναπιστοποίηση ταπητοκαθαριστών

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας σε εξ αποστάσεως σεμινάρια προετοιμασίας για επαναπιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων ταπητοκαθαριστών σε θέματα σύγχρονων τεχνικών & ειδικών επεξεργασιών καθαρισμού ταπήτων & ταπετσαριών.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων, Ταπητοκαθαριστηρίων, Πλυντηρίων και Συναφών Επαγγελμάτων και δηλώνετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο Σωματείο Ταπητοκαθαριστών «Η ΑΤΤΙΚΗ», τηλέφωνο επικοινωνίας 2111051141 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: [email protected]

Δεν απαιτείται η παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς τα σεμινάρια θα υλοποιούνται με την μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης και αρκεί η χρήση υπολογιστή, ή έξυπνου κινητού (smart phone), ή Tablet.

Η συνολική διάρκεια τους θα είναι 10 ώρες και θα διεξάγονται σε 3 ημέρες και απογευματινές ώρες (ώρα έναρξης σεμιναρίων 17:00μμ).

Αναλυτική πληροφόρηση για τις τελικές ημέρες και ώρες παρακολούθησης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Σωματείο Ταπητοκαθαριστών «Η ΑΤΤΙΚΗ», τηλέφωνο επικοινωνίας 2111051141, e-mail: [email protected].