ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ

Εξ αποστάσεως σεμινάρια σε θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ για μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας σε εξ αποστάσεως σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Ψηφιακό μάρκετινγκ» που υλοποιούνται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε μέλη του Επιμελητήριου Εύβοιας και το κόστος συμμετοχής καλύπτεται από το Επιμελητήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο Επιμελητήριο προκειμένου για τη συμμετοχή τους καλώντας στο 22210 23510 & 22885 (εσωτ. 7) ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected].

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Στόχος των σεμιναρίων είναι να δώσουν πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησή τους.

Θεματολογία:

¬ Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας

¬ Διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού

¬ Μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

¬ Βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης

¬ Μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος

¬ Έλεγχος αναλυτικών στοιχείων

Η συνολική διάρκειά τους θα είναι έξι (6) ώρες και θα διεξάγονται σε δύο (2) ημέρες (συνήθως Δευτέρα – Τετάρτη) και απογευματινές ώρες (ενδεικτική ώρα έναρξης σεμιναρίων 17:00μμ).

Για την παρακολούθηση δεν απαιτείται η παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς τα σεμινάρια θα υλοποιούνται με την μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης (zoom) και αρκεί η χρήση υπολογιστή, ή έξυπνου κινητού (smart phone), ή Tablet.

Οι συμμετέχοντες μετά τη παρακολούθηση των σεμιναρίων θα λάβουν από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ «Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης» και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες δύναται να αντληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 

https://www. eviachamber.gr/el/content/σεμινάρια-εξ’-αποστάσεως-σε-θέματα-ψηφιακού-μάρκετινγκ