E-learning “Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου Σιδήρου”

Δηλώστε άμεσα και ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας σε εξ αποστάσεως σεμινάρια με τίτλο

“Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου Σιδήρου”

Tα σεμινάρια αφορούν:

  • 10ωρη επανάληψη εκπαιδευτικής ύλης για όσους έχουν παρακολουθήσει το ως άνω σεμινάριο και έχουν λάβει πιστοποίηση,
  • 30ωρο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά το ως άνω αντικείμενο.

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ).

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων δεν απαιτείται η παρουσία σας σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς τα μαθήματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης με τη χρήση εφαρμογής τηλεδιάσκεψης και αρκεί η χρήση υπολογιστή, ή έξυπνου κινητού (smart phone), ή Tablet με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Τα σεμινάρια της 10ωρης προετοιμασίας θα διεξάγονται σε 3 ημέρες και απογευματινές ώρες (ώρα έναρξης σεμιναρίων 17:00 μμ).

Για τα σεμινάρια της 30ωρης παρακολούθησης απαιτούνται 10 ημέρες σε περίπτωση συνεχόμενης ροής και επίσης διεξάγονται απογευματινές ώρες.

Στα σεμινάρια τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει του χρόνου ηλεκτρονικής αίτησης.

Κόστος συμμετοχής 3 ευρώ/ώρα.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα συγκεκριμένα σεμινάρια μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στους εξής συνδέσμους:

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ (Έλενα Χαραλαμπίδου, 210 8544666 εσωτερ. 306, 14.00 – 20.00) καθώς και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου (Βασιλική Ευσταθίου, 210 645 3740).